Dovlecei si vinete la gratar

de mihaelalalala in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2014 | 7885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 2 vinete
  • ulei de masline
  • otet de mere
  • usturoi
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei si vinete la gratar:

- Coacem dovleceii si vinetele pe gratar 

- Dupa ce s-au racit incepem le condimentam

- Punem intr-un castron un strat de dovlecei si vinete (jumate vinete, jumate dovlecei), un pic de ulei de masline, sare, otet si cateva feliute de usturoi (dupa gust)

- Procedam in acelasi mod si cu celelalte straturi de dovlecei si vinete

- Dam la frigider peste noapte dupa care pot fi serviti

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei si vinete la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

laura_n 1

07.05.2014, 13:17

imi plac! un pont: zdrobeste usturoiul, in loc sa il tai rondele!

mihaelalalala 1

07.05.2014, 13:35

Multumesc Laura! O sa in cerc data viitoare

mihaelalalala 1

07.05.2014, 13:36

incerc*

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete la gratar cu rosii si usturoi